Iedereen is welkom voor een relaxmassage of balanssessie. Een stevige massage is echter niet altijd goed. Ik masseer dan niet:
– bij koorts en griep
– bij ontstekingen van weefsels en gewrichten
– bij een gebroken bot, fractuur, ontwrichting of ernstige verstuiking
– bij open wonden en bij besmettelijke huidaandoeningen
– bij ernstige aandoeningen als kanker, aids, ernstige hartklachten, …
– bij een zeer hoge bloeddruk

Ik geef geen stevige massages aan zwangere vrouwen of vrouwen die mogelijk zwanger zijn. Een zachte energetische massage of balanssessie is bij zwangerschap wel mogelijk.

Twijfel je of jij of jouw kind behandeld mag worden, neem dan contact op met mij (of in sommige gevallen de huisarts) voordat je een afspraak maakt.

De behandelruimte is gevestigd op de eerste verdieping van mijn woning, houd er rekening mee dat je een trap op moet. Bij binnenkomst kun je eerst in de hal plaatsnemen en wachten tot ik je kom halen.

Indien je bij mij komt met bepaalde klachten, geef ik na een eerste behandeling aan of ik in staat ben je te helpen. Indien ik van mening ben dat ik daarvoor niet de geschikte persoon ben, verwijs ik je altijd door naar een arts of therapeut.

Om eventueel losgekomen afvalstoffen af te voeren, is het raadzaam na een behandeling veel te drinken.

De prijs van een behandeling is inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

Helaas heb ik moeten constateren, dat gemaakte afspraken erg makkelijk worden afgezegd. Indien een afspraak niet tijdig wordt geannuleerd, is de tijd die ik voor je heb gereserveerd voor mij niet meer op te vullen. Om die reden heb ik annuleringsvoorwaarden moeten opstellen. Je kunt je afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 48 uur voor de gereserveerde tijd. Indien een afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Je hoeft niets te betalen als je zelf zorgt voor een vervangend persoon, die op jouw tijd gemasseerd wil worden. Wanneer je zonder afmelding niet op de afgesproken tijd verschijnt of wanneer je te laat komt, breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.

Massagepraktijk Marjan Kraster is sinds juni 2007 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01130472.