Algemene voorwaarden en praktische informatie

Iedereen is welkom voor een relaxmassage of balanssessie.
Een stevige massage is echter niet altijd goed. Ik masseer dan niet:
– bij koorts en griep
– bij ontstekingen van weefsels en gewrichten
– bij een gebroken bot, fractuur, ontwrichting of ernstige verstuiking
– bij open wonden en bij besmettelijke huidaandoeningen
– bij ernstige aandoeningen als kanker, aids, ernstige hartklachten, …
– bij een zeer hoge bloeddruk

Ik geef geen stevige massages aan zwangere vrouwen of vrouwen die mogelijk zwanger zijn. Een zachte energetische massage of balanssessie is bij zwangerschap wel mogelijk.

Indien je bij mij komt met bepaalde klachten, geef ik na een eerste behandeling aan of ik in staat ben je te helpen. Indien ik van mening ben dat ik daarvoor niet de geschikte persoon ben, verwijs ik je door naar een arts of therapeut. Persoonlijke gegevens verstrek ik alleen met jouw expliciete toestemming.

Twijfel je of jij of jouw kind behandeld mag worden, neem dan contact op met mij (of in sommige gevallen de huisarts) voordat je een afspraak maakt.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

De behandelruimte is gevestigd op de eerste verdieping van mijn woning aan de Lauwers 12 te Veendam. Houd er rekening mee dat je een trap op moet. Bij binnenkomst kun je eerst in de hal plaatsnemen en wachten tot ik je kom halen.

De totale massagetijd is inclusief (een kort) voor- en nagesprek, uit- en aankleden en afrekenen.

De prijs van een behandeling is inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

Betaling wordt na de behandeling voldaan, per pin. Een traject kan in termijnen betaald worden.

Om eventueel losgekomen afvalstoffen af te voeren, is het raadzaam na een behandeling veel te drinken. Ik ben niet aansprakelijk voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zijn van een behandeling.

Annuleringsvoorwaarden:
Je kunt je afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 48 uur voor de gereserveerde tijd. Indien een afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Je hoeft niets te betalen als je zelf zorgt voor een vervangend persoon, die op jouw tijd gemasseerd wil worden. Wanneer je zonder afmelding niet op de afgesproken tijd verschijnt of wanneer je te laat komt, breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.

Massagepraktijk Marjan Kraster is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

Erotische behandelingen behoren niet tot de mogelijkheden.

Ik behoud mij het recht behandeling te weigeren.

Bij het maken van een afspraak noteer ik je naam, telefoonnummer en/of emailadres. Ik verwerk deze persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van (medische) informatie die je aan mij verstrekt.

Massagepraktijk Marjan Kraster is sinds juni 2007 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01130472.
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden en privacyverklaring van Massagepraktijk Marjan Kraster.