Ieder mens wordt geboren om gelukkig te zijn. Door alles wat het leven van ons vraagt, raken we de verbinding met onszelf soms kwijt. Dan kunnen er fysieke, mentale en emotionele klachten ontstaan. En dat kan het geluk behoorlijk in de weg zitten.

Alles wat je hebt meegemaakt en niet goed hebt verwerkt, heeft zich ergens in je lichaam opgeslagen. In een balanssessie gaan we aan die slag met die onverwerkte emoties die jouw huidige leven beïnvloeden, vaak zonder dat je je daar bewust van bent. We ruimen blokkades op. Hiervoor mix ik allerlei methodes/technieken door elkaar, afgestemd op jou. De balans in je lichaam herstelt zich, je voelt je vrijer om te zijn wie je werkelijk bent. Klachten waar je al lange tijd last van hebt, kunnen na een sessie voorgoed verdwenen zijn.

Hoeveel sessies nodig zijn, hangt af van wat je wilt bereiken. Eén sessie zet al veel in gang en is soms genoeg om een blokkade op te ruimen. Bij complexe blokkades zijn meerdere sessies nodig.
Mijn ervaring is, dat je al snel flinke stappen vooruit kunt zetten. Het effect van de behandeling hangt af van jouw motivatie en inzet. Doel van de sessie is om zo snel mogelijk in je eigen kracht te komen.

De behandeling wordt zittend, staand of liggend gedaan. Je houdt je kleren aan, alleen de schoenen gaan uit. Makkelijk zittende kleding wordt aangeraden.

Een balanssessie duurt ongeveer 1,5 uur. Jouw investering: € 97,50. Op je eerste sessie krijg je tijdelijk een kennismakingskorting van €15,00.

Heb je het gevoel dat je ergens in je leven vastloopt?
Voel je je onrustig?
Hol je jezelf regelmatig voorbij?
Heb je een kort lontje?
Heb je pijn?
Ben je vaak moe?
Pas je je voortdurend aan?
Pieker je veel?
Voel je je overspoeld door het leven?
Slaap je slecht?
Ben je angstig?
Voel je je onzeker?
Is je lichaam verkrampt?
Ben je eenzaam?
Heb je het gevoel dat je het allemaal niet meer aankunt?

Wil je graag voluit van het leven genieten?
Probeer dan zeker eens een balanssessie!
Want ook jij verdient het om gelukkig te zijn!