23 Responses to Klant ervaringen

 • Ilona Joosten says:

  Ik heb Marjan leren kennen als een heel eerlijke, oprechte, integere en liefdevolle persoon. Dat geeft mij vertrouwen en het gevoel dat ik bij haar in goede handen ben en me voor haar kan openstellen. Ik ben begonnen bij Marjan voor healings en ben later overgestapt naar de meer omvattende sessies energetisch lichaamswerk. Ik vind het effect hiervan nog steeds onvoorstelbaar en het heeft voor mij zeker iets positiefs in werking gezet. Dat neemt niet weg dat de sessies soms erg confronterend en zwaar waren, maar uiteindelijk met als doel om te veranderen en er beter uit te komen. Marjan heeft me geholpen om het inzicht te verschaffen waar bij mij de knelpunten zitten en heeft me geholpen om daar iets mee te doen. Ook heeft ze me geholpen om onverwerkte emoties een plek te geven. Dankzij haar weet ik nu dat ik niet alles in het leven hoef te kunnen beredeneren, maar dat ik vooral meer op mijn gevoel moet afgaan. Ik kan iedereen aanraden om eens een sessie te proberen en je te laten verrassen door het effect ervan.

 • Annemiek Ufkes says:

  Heb een hele fijne ervaring gehad bij Marjan met de lichaamswerksessies. Blokkades ontdekt en goed opgelost. Kwam er geheel ontspannen vandaan met oefeningen om nog thuis te kunnen uitvoeren oa het aarden! Ze stelt je op je gemak daardoor kan je je geheel ontspannen.

 • Kim Eling says:

  Ik heb regelmatig ontspanningsmassages gehad bij marjan en ook een sessie lichaamswerk.
  Ik vond dit een hele fijne en bijzondere ervaring.
  Op deze manier met je zelf aan de slag gaan en voelen in je lijf. Ik voelde mij na de sessie heerlijk rustig en ontspannen en meer rust in mijn hoofd. Dit ga ik zeker vaker doen

 • Joost says:

  Marjan gaat diep op de materie in, schat goed in wat een klant/ik kan incasseren, past meerdere methoden toe, door haar levensbenadering dringt ze diep door wat effectief werkt.

  — dankje

 • Gerdy says:

  Zowel massage als sessie lichaamswerk gehad.
  Erg tevreden met Marjan. Ze verstaat haar vak. Geeft goede adviezen, zorgt voor haar klanten. De ruimte straalt rust en warmte uit, fijne achtergrond muziek.
  De vrijheid en het vertrouwen om eigenlijk alles te kunnen bespreken vind ik erg fijn.

  Een heel tevreden klant!

 • Jolanda says:

  Erg blij met de behandelingen van marjan, ze weet waar ze het over heeft heb er veel baat bij. Zou haar zeker aanbevelen!

 • Marjan says:

  1 keer per 6 weken een afspraak voor een sportmassage, ze weet altijd
  de spieren te vinden die wat extra aandacht nodig hebben!
  Ik kan haar iedereen aanraden. Tot over 6 weken! ??

 • Ceciel van Sante says:

  Marjan vind ik een zeer deskundige masseuse. Zij heeft zowel de kennis van spieren en anatomie van het lichaam, als wel de massage techniek goed in de vingers.
  Verder heb ik haar ervaren qua persoonlijkheid als een serieus, prettig, lief, invoelend mens met diepgang. Ook weet zij haar humor tijdens de massage te gebruiken.
  Alhoewel ik soms mijn tanden op elkaar moest zetten, ga ik altijd met veel plezier naar haar toe.

 • Judith van der Laan says:

  Professioneel en gouden handen!
  Al een flink aantal keren door Marjan gemasseerd met name i.v.m nek, schouder en nekklachten. Marjan weet wat ze doet, is betrouwbaar en uiterst professioneel, denkt mee en heeft aandacht voor wat de klant wil (stevige of iets zachtere massage ). Kortom gouden handjes! Lekker relaxed na een ontspanningsmassage en van je klachten af door haar vakkundig inzicht! Een aanrader voor iedereen!

 • Jeanette says:

  Elke maand tandjes op elkaar en af en toe een traantje wegvegen. Maar ik ben mooi wél van m’n hoofdpijn af!

 • Bastiaan says:

  Heb altijd moeite gehad om mij te kunnen ontspannen , daardoor zijn mijn spieren heel erg vast gaan zitten.Ben toen bij Marjan terecht gekomen , ben blij dat ik er heen gegaan ben , spieren zijn weer ontspannen ben zelf ontspannen ze heeft mijn massage angst weg kunnen nemen , val nu bijna in slaap op de behandel tafel.
  Marjan bedankt 🙂

 • Karin van D says:

  Ik ben een aantal jaren geleden bij Marjan terecht gekomen met ernstige nek-en hoofdpijn klachten.Ik weet dat mijn klachten niet helemaal weg zullen gaan omdat mijn nek de plek is waar ik alles op mee draag.De behandelingen geven me heel veel verlichting.Ik zeg wel eens dat ik kom als een blok beton en als een veertje weer weg ga.En als er eens andere klachten zijn wil Marjan daar altijd even naar kijken en behandelen als je dat wilt. Ik vind het super fijn om naar haar toe te gaan. Ik ga dan ook elke 5 à 6 weken naar haar toe om mijn klachten te laten behandelen omdat ik niet meer de klachten van enkele jaren geleden terug wil.Ook de ontspanningsmassage is een aanrader. Heeeerlijk!

 • Elien says:

  Ik kom al jaren bij Marjan en dat bevalt me heel goed. Ik heb bij heel wat fysiotherapeuten gelopen maar hun is niet gelukt wat Marjan wel lukt.
  Als ik bij Marjan ben geweest kan ik er weer een tijdje tegen aan. Het voelt niet altijd even prettig als ze de knopen uit je spieren wrijft maar daarna
  Heb ik toch veel minder pijn. Zij weet precies de pijnlijke knopen te vinden.
  Ook de ontspanningsmassage van Marjan is zeker een aanrader.

 • Annemieke van der Klei says:

  Ik kom al heel lang bij Marjan, soms omdat ik klachten heb, maar soms ook voor heerlijke ontspanningsmassage. Het is dan een uur lang lekker genieten en alles ondergaan, op een warm dekentje en met warme pittenzakjes op de voeten. Ik kan het iedereen aanraden, niet alleen bij pijn of blessures, maar het is ook een fijn moment voor jezelf, waar ik mezelf afentoe op tracteer.

 • Eva Leeuwerik says:

  Eens per maand gaan mijn man en ik naar Marjan toe. Een vakvrouw! Met haar stevige massage weet ze heel wat problemen op te lossen.

 • Joop says:

  Voor mijn rugpijn liep ik al jaren bij fysio, veel verschillende therapeuten gehad, maar ik kwam maar niet van mijn rugpijn af. Een kennis gaf me de tip om naar Marjan te gaan. Na één afspraak voelde mijn rug al beter aan dan na jarenlang fysio en nu ben ik geheel pijnvrij. Elke maand kom ik nog wel even langs om alle opgehoopte afvalstoffen weer weg te laten masseren, zo voorkom ik dat ik weer pijn krijg. Ik ben zo blij met Marjan!

 • Luc Essing says:

  Jouw massage’s zijn altijd een weldaad. Jij komt jouw afspraken altijd stipt na.
  Ook naar mijn wensen en klachten luister jij en samen komen wij tot een goede behandeling.
  Als ik op jouw massagetafel lig en jij mijn knopen masseert zijn mijn voeten door jouw ingepakt in warme pittenzakjes. Jij zorgt maandelijks dat mijn klachten te dragen zijn en nadien ik weer mijn werk zonder pijn en sporten kan doen. Hierbij beveel ik iedereen jouw massage’s aan

 • Karin Vos says:

  Marjan is voor mij veel meer dan een masseuse. Een paar jaar geleden verscheen Marjan bij toeval in mijn leven en ik voelde me meteen op míjn gemak. Op dat moment was mijn leven een puinhoop. Dankzij haar warmte, haar luisterend oor en haar goede adviezen heb ik een grote stap in m’n leven kunnen zetten, waar ik haar nog steeds enorm dankbaar voor ben. Ik voel me weer goed in m’n vel en laat me af en toe nog eens heerlijk in de watten leggen door Marjan. Want dáár is ze goed in!

 • Ina Waalkens says:

  Ik heb veel baat bij de professionele en doeltreffende aanpak van Marjan Kraster. Door mijn twee wekelijkse behandeling zijn mijn nek, schouders en rugklachten beduidend minder.
  Naast een goed afgestemde massage vind je ook rust en verzorging in een persoonlijke ambiance. Ik ben zeer tevreden en vind het absoluut een aanrader.

 • Gert Bäcker says:

  Marjan weet altijd letterlijk de vinger op de zere spier te leggen. Met stevige hand (heerlijk) masseert ze alle opeengehoopte spieren weer weg.
  Ze geeft heerlijke ontspanningsmassages, maar geef mij maar een heerlijke sportmassage. Ik kom er altijd super relaxed vandaan! Kortom, echt iemand die haar vak verstaat.
  Ik kan Marjan echt iedereen aanraden!

 • Mevrouw Bouwhuis says:

  2 keer per jaar komen mijn man en ik bij Marjan voor een ontspanningsmassage die wel 2 uur duurt, pure verwennerij, ik voel me dan net de koningin. De massage is zalig en ik voel me daarna als herboren. Marjan neemt ook voor en na de massage uitgebreid de tijd voor je. ‘s Avonds slaap ik als een roosje en het ontspannende gevoel blijft nog dagenlang nawerken.

 • Jacqueline van Rensen says:

  Marjans stevige aanpak bevalt me heel goed. Mijn hele rug wordt uitgebreid los gekneed, geen spiertje wordt overgeslagen en daardoor voel je meteen resultaat. Na de massage voelt mijn lichaam weer lekker losjes en kan ik er weer even tegenaan.

 • Peter says:

  Marjan, ik geniet al jaren van je massages en van jou als mens. Een goeie discussie ga jij niet uit de weg en zoals je weet ik ook niet. En dat maakt het zo leuk bij jou. Een goede massage gecombineerd met een goed gesprek, helemaal top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *