Ik zet op gevoel technieken in uit de ontspanningsmassage, sportmassage, drukpuntmassage, triggerpointmassage, rebalancingmassage, energetische massage en (indien gewenst) cuppingmassage. Natuurlijk stem ik de massage af op je persoonlijke wensen. Wil je een stevige massage waarbij de spieren flink worden losgekneed en pijnlijke verkrampingen worden weggemasseerd of wil je een zachte massage waarbij je even heerlijk kunt wegdromen, beide is mogelijk.

Hoe ziet een massage eruit?
Wanneer je hier bent, bespreken we eerst jouw wensen. Je neemt vervolgens plaats op de (verwarmde) massagetafel. Je houdt daarbij je ondergoed aan. Ik masseer je met een huidverzorgende (warme) amandelolie. Plaatsen die niet gemasseerd worden, worden afgedekt met schone handdoeken of met een deken.

Enkele suggesties:
In overleg is er veel mogelijk. Om je een beeld te geven, hieronder de meest voorkomende massages:

Relaxmassage (doel: lekker ontspannen):
Rug, nek, schouders: 60 minuten
Nek, schouders, gezicht, hoofd: 60 minuten
Achterzijde lichaam: 60 minuten
Achterzijde lichaam + hoofd en gezicht: 75 minuten
Voor- en achterzijde: 90 of 120 minuten

Stevige massage (doel: pijnklachten verminderen):
Rug, nek, schouders: 60 minuten
Benen, voor- en achterzijde: 60 minuten
Achterzijde lichaam: 60 of 75 minuten
Voor- en achterzijde: 90 of 120 minuten

Velen vinden het fijn om na een stevige massage af te sluiten met een ontspannende gezicht-/hoofdmassage. Reken daar 15 minuten extra voor.

Kinderen:
Kinderen zijn ook van harte welkom, ik ben gespecialiseerd in kindermassage. Massage is voor kinderen, net als voor volwassenen, ontspannend. Ook kinderen hebben rustmomenten nodig. Massage kan het lichaam helpen te ontspannen. Mijn ervaring is, dat kinderen erg rustig worden van een massage. Spanning verdwijnt, kinderen komen beter in hun vel te zitten, hun zelfvertrouwen groeit… Allerlei lichaamsprocessen worden positief beïnvloed en ook de geest profiteert daarvan. Wanneer je kind aangeeft ergens pijn te hebben, is het sowieso verstandig om het lichaam eens te laten checken op spierknopen (zie APK).