04-02-2018
Ik heb een spiksplinternieuw relaxpakket samengesteld, bestaande uit drie relaxmomentjes:

* Ontspannende hoofd-/gezicht-/nek-/schoudermassage (30-40 minuten):
Een zachte, maar diep doorwerkende (energetische) massage van je hoofd, gezicht, nek en schouders. Even lekker je hoofd leegmaken en in korte tijd tot volledige ontspanning komen. Je hoofd voelt daarna een stuk lichter aan.

* Begeleide visualisatie ( 30-40 minuten)
Een diepgaande meditatie, waarbij we ons richten op het weghalen van blokkades in je lichaam. Zie het als een energetische schoonmaak, gericht op het lekker laten stromen van de energie door heel je lichaam.

* Energiehealing (30-40 minuten)
Een krachtige vorm van healing om de energie in heel je lichaam weer optimaal te laten stromen.

Voor dit pakket van drie sessies betaal je in februari €75,00.
Je kunt een relaxmomentje ook los boeken, dan betaal je €30,00 per relaxmoment.

24-12-2017
Van 12 januari t/m 19 januari 2018 organiseer ik een online challenge ‘Rust in je hoofd’, waar je je gratis voor kunt inschrijven. Klik HIER voor meer informatie en aanmelden.

21-07-2017
T/m 3 september heb ik me helemaal vrijgemaakt van planning. Heerlijk om gewoon even mee te kunnen gaan in dat wat komt. Om deze reden ben ik beperkt bereikbaar via mail en app. Telefonisch ben ik niet te bereiken. Mijn praktijk is zo en dan op afspraak geopend. Wil je in deze periode graag als klant langskomen, dan kun je me appen op 0612300817, dan zet ik je op de lijst en neem ik vanzelf contact met je op om een afspraak te maken.

13-02-2017
Er gaat het een ander veranderen in mijn praktijk. Ik ga stoppen met de steeds terugkomende sportmassages waarbij ik alleen maar triggerpoints aan het wegdrukken ben en wat voor mij voelt als niet méér dan symptoombestrijding. Daar vallen ook de populaire nek/schoudermassages en de rug/nek/schoudermassages onder.

Geen zorgen, ik zal jullie triggerpoints nog steeds met heel veel liefde blijven wegdrukken. 🙂 Maar er komt iets bij! Een triggerpoint of spierknoop is nooit iets op zichzelfstaands, het is een uiting van een onderliggende energetische disbalans. Voorheen richtte ik mijn aandacht alleen op het wegdrukken van de pijnlijke plekken. Ik blijf dat doen, maar ik ga me tijdens diezelfde massage ook bezighouden met de verstoringen in het energieveld. Want daar zit de kern! Als de geblokkeerde energie, die verantwoordelijk is voor jouw pijntjes, weer vrij kan stromen, kunnen er geen nieuwe spierknopen ontstaan. En dát is waar ik naartoe wil. Naar de échte oplossing. En die zit niet in die steeds weer terugkomende (rug/)nek/schoudermassages. Terug naar jouw natuurlijke balans, daar gaat het mij om!

Hoe ziet zo’n massage er dan uit? Ik zal nog steeds met mijn duimen in jouw triggerpoints gaan wroeten, maar ik doe ook energetisch werk. Daarvoor is het soms nodig om m’n handen een tijdje stil op een plek neer te leggen. Ik voel intuïtief wat er nodig is. Ik zet op gevoel technieken in uit de sportmassage, energetische massage, ontspanningsmassage en rebalancingmassage.

Om deze massage goed tot z’n recht te laten komen, variëert de tijdsduur van 60 tot 120 minuten. De massages korter dan 60 minuten gaan dus verdwijnen.

De ontspanningsmassages blijven gewoon bestaan, zoals je van me gewend bent.

Massagetarieven per maart 2017:

60 minuten: €44
75 minuten: €53 Voor het gebruik van handdoeken, betaal je een euro extra.
90 minuten: €61,50
120 minuten: €80

Mocht je heel specifiek met je blokkades aan de slag willen, dan kun je een sessie energetisch lichaamswerk overwegen.

01-01-2017
Vanaf 1 maart 2017 gelden de volgende tarieven:
30 minuten: €25
45 minuten: €34,50
60 minuten: €44
75 minuten: €53
90 minuten: €61,50
120 minuten: €80

Er is de afgelopen weken door velen niet heel enthousiast gereageerd op mijn bericht om vanaf januari zelf je handdoeken mee te nemen. Vandaar het besluit dat je voor een eurootje extra gewoon gebruik kunt blijven maken van mijn handdoeken. Wil je ze zelf meenemen, zorg dan voor drie grote badhanddoeken en een kleine om de olie mee af te halen.

01-08-2016
Ik heb vakantie t/m 28 augustus. Vanaf 29 augustus zal ik alle telefoontjes, mails en apps gaan beantwoorden. Ik wens je een ontspannen en zonnige augustusmaand!

30-05-2016
Het scherm van mijn telefoon is stuk! Ik kan dus geen apps lezen en telefoontjes beantwoorden én ik kan geen pinbetalingen uitvoeren. Probeer dus contant geld mee te nemen als je een afspraak hebt. Ik ben even alleen via Facebook en via marjankraster@gmail.com bereikbaar

3-05-2016
Morgen heb ik de tweede lesdag van mijn opleiding tot Multi Energetisch Essentie Therapeut (MEE-therapeut). Dan mag ik ook eindelijk beginnen met het oefenen op oefencliënten. Laat het me weten als je je wilt aanmelden als oefencliënt, ik heb er heel veel nodig. Ik zoek alléén mensen die openstaan voor nieuwe inzichten en die zin hebben om met zichzelf aan de slag te gaan. MEE-therapie is niet achterover leunen en passief een sessie ontvangen. Je gaat intensief met je eigen proces aan de slag en waarschijnlijk word je uitgenodigd om uit je comfortzone te stappen.

Even wat extra informatie over MEE-therapie:
We hebben allemaal een unieke, zuivere essentie waarin al onze bijzondere kwaliteiten en talenten liggen opgeslagen. Van nature staan we allemaal in verbinding met onze essentie. Maar door wat het leven van ons vraagt, raken we die verbinding met onszelf soms kwijt. We weten dan eigenlijk niet meer wie we zijn. Dan kunnen er fysieke, mentale en emotionele klachten ontstaan.

MEE-therapie gaat op een heel zuivere manier aan de slag met je belemmerende overtuigingen, patronen en angsten. Je zou het kunnen zien als een reis van je hoofd naar je hart. Blokkades die de weg versperren, zullen worden opgeruimd met technieken die persoonlijk op jou worden afgestemd.

Hoe ziet een MEE-sessie eruit?
Eerst zal er een kort voorgesprek zijn waarin jij deelt waarom je bent gekomen en waarin ik de kans krijg om me intuïtief op je af te stemmen. Samen bepalen we wat de bestemming voor deze reis wordt. Er kunnen allerlei krachtige ‘tools’ worden ingezet die je zal helpen om in balans te komen. In de loop van de opleiding leer ik bijvoorbeeld:
* EFT – Het opheffen van energieblokkades door op meridiaanpunten te kloppen.
* Transformatiecoaching – Diepe patronen en overtuigingen opsporen en doorbreken.
* Emotie-pressuur – Drukpuntmassage om onverwerkte emoties vrij te maken en op te ruimen.
* Essentiehealing – Een krachtige vorm van healing om de energie weer optimaal te laten stromen.
* Reading – Het ‘lezen’ (zien, horen of voelen) van de energie die zich in en om je heen bevindt.
* Engelenwerk – Werken met engelen, entiteiten verwijderen, energetische koorden verbreken
* Helende reis – Door alle lagen van emotie bij je diepste kern komen.

Een MEE-sessie duurt zo’n 1,5 uur. Je betaalt niets, maar je moet wel bereid zijn om na de sessie een feedbackformulier in te vullen en om je emailadres achter te laten, zodat mijn opleider eventueel nog contact met je kan opnemen.

Omdat ik een grote diversiteit in oefencliënten nodig heb, kun je eenmalig een gratis sessie ontvangen. Mocht je daarna door willen gaan, dan kan dat tegen een vergoeding van 35 euro per sessie van 1,5 uur (dat is de prijs die ik op dit moment vraag voor een healing; voor de rest van de MEE-sessie betaal je dan niks).

29-03-2016
Morgen is het dan eindelijk zover: de eerste dag van mijn opleiding tot MEE-therapeut (multi energetisch essentietherapeut). Iets anders dan masseren, maar het gaat een prachtige combinatie worden!

Ik ga in deze opleiding leren hoe ik iemand weer in contact kan laten komen met zijn essentie, zijn ware ik. Op die manier hoop ik mensen, die op welke manier dan ook uit balans zijn geraakt, op een heel zuivere manier te kunnen ondersteunen.

Ik deed de afgelopen maanden al diverse cursussen als voorbereiding op deze opleiding. Want voordat je met de ander aan de slag kunt, moet je eerst met jezelf aan de slag. Het was een intensieve periode en het komende jaar zullen we nóg meer de diepte ingaan, maar ik ben er helemaal klaar voor, ik heb er ongelooooflijk veel zin in!

26-12-2015
Op mijn Facebookpagina loopt momenteel een win-een-massage-actie. Op 1 januari ga ik drie massages weggeven, misschien wel aan jou! Ga naar https://www.facebook.com/massagepraktijkmarjankraster/photos/a.1735626240003586.1073741828.1735158013383742/1736006483298895/?type=3&theater om mee te doen. Je hebt t/m 31 december de tijd.

12-11-2015
Vanaf januari 2016 gelden de volgende tarieven:
30 minuten: 24 euro
45 minuten: 33 euro
60 minuten: 42 euro
75 minuten: 51 euro (75 minuten is nieuw)
90 minuten: 59 euro
120 minuten: 77 euro

De vertroetelmassage van een uur kost dan 50 euro.
Een vertroetelmassage van 1,5 uur is vanaf januari ook mogelijk, deze kost 67 euro.

03-10-2015
Nieuw: de vertroetelmassage. Klinkt dat niet lekker? 🙂

Bij deze massage worden je rug, nek en schouders uitgebreid gescrubd en gemasseerd met een warme amandelolie. Daarna wordt je gezicht gereinigd en worden dode huidcellen met een zachte scrub verwijderd. Vervolgens zal er een verwarmend masker op je gezicht worden aangebracht. Als je het prettig vind, masseer ik tijdens het inwerken van dit masker je voeten. De massage eindigt met een ontspannende gezichts- en hoofdmassage.

29-09-2015
Vanaf nu kun je bij mij betalen met je pinpas. Makkelijk en veilig!

06-09-2015
Op Facebook ben ik hier te vinden: https://www.facebook.com/massagepraktijkmarjankraster/?fref=photo.
Like mijn pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom mijn massagepraktijk. Ik deel ook interessante berichtjes op het gebied van massage en welzijn.. Handig is ook, dat ik alle plekjes die op het laatste moment (door annulering) vrijkomen, op de pagina zet en je je dan ter plekke kunt aanmelden.