Zou je graag eens willen weten hoe het met je spieren en wervels is gesteld zonder direct een massage te hoeven ondergaan? Of ben je benieuwd of er energetische blokkades in je lijf zitten? Wil je weten waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen, en of mijn behandelingen uitkomst kan bieden?

Spierspanning is bij jezelf niet altijd te voelen. Je weet immers vaak zelf niet hoe een spier hoort aan te voelen. En het lastige van spierknopen (de zogenaamde triggerpoints) is, dat ze soms maar twee millimeter groot zijn en diep in de spier kunnen zitten, voor een leek onvindbaar… Bovendien, om het nog even wat verwarrender te maken, zit de oorzaak van pijn vaak op een heel andere plek dan waar je de pijn voelt. Tintelende armen kunnen bijvoorbeeld duiden op een probleem in je halsspieren en een pijnlijke grote teen kan de oorzaak zijn van een triggerpoint in je kuit. Triggerpoints zijn op röntgenfoto’s en scans niet zichtbaar, maar door mij wel voelbaar.

Klachten als slapeloosheid, duizeligheid of vermoeidheid kunnen ook veroorzaakt worden door problemen in je spieren. Maar dat kan ook ontstaan wanneer je energetisch systeem uit balans is. Een ontregeld energieveld kan tot allerlei klachten leiden: stressklachten, burnout, angsten, chronische pijn, emotionele uitbarstingen, …

De APK is bedoeld om de toestand van je spier- en botstelsel en blokkades in je energieveld op te sporen. Ook zonder klachten kun je een Algemene Periodieke Keuring laten doen. Tijdens een APK behandel ik niet uitgebreid, ik laat je wel kennismaken met mijn manier van behandelen.

Een APK is niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen is een regelmatige check-up niet verkeerd. Ik ben gespecialiseerd in kindermassage. Helaas constateer ik ook bij kinderen regelmatig een probleem in de spieren, wervels en/of in het energetisch systeem. Die problemen ontwikkelen zich vaak door bijvoorbeeld een verkeerde houding (lang in dezelfde houding zitten op school of achter de computer), door spanning of door overbelasting.

Een APK duurt 1,5 tot 2 uur, je investering is 65 euro.