Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Body & Mind BASIS

Energetische basisbehandeling

Body & Mind BASIS

Energetische basisbehandeling

Body & Mind BASIS

Wat ontvang je?

Energetische basisbehandeling

Hoe ziet de behandeling eruit?

Je ligt op de behandeltafel. Je kunt je kleding aanhouden, alleen de schoenen gaan uit.

Ik stem me intuïtief op je af. Wanneer je het fijn vindt, start ik met een korte ontspanningsmeditatie. Verder hoef je alleen maar te liggen en te ervaren. Als je in slaap valt, is het ook oke.

Terwijl ik rustig om je heenloop, scan ik je energieveld. Ik kijk naar je aarding, of er veel stress in je lijf zit, of er energieën verwijderd moeten worden die niet (meer) bij je horen, of er bepaalde belangrijke punten in je energiesysteem verschoven of uit balans zijn en hoe het met je chakra's en aura is gesteld. Tijdens de behandeling houd ik m'n handen een stukje boven je lichaam. Misschien raak ik je ook aan, dan leg ik m'n hand(en) rustig op een bepaalde plek van je lichaam, masseer ik je zachtjes of wieg ik je rustig heen en weer. Mocht je aanraking niet prettig vinden, dan is de behandeling ook zonder aanraking mogelijk.

Het effect van een behandeling kan heel verschillend zijn, per persoon, maar ook per keer. Voor sommigen is  de werking van de behandeling meteen voelbaar, zij ervaren bijvoorbeeld een warm, tintelend gevoel, of er komen emoties omhoog. Anderen voelen helemaal niks. Of je nou wel of niet iets voelt, de energie doet z'n werk wel. De meeste mensen komen tijdens de behandeling tot een diepe ontspanning.

Jouw investering

Wanneer je voor het eerst komt, duurt een BASIS-behandeling 1,5 uur. Dit is inclusief voorbespreking en uitgebreide nabespreking. Jouw investering is € 65,00. Voor vervolgbehandelingen betaal je € 56,00 (75 minuten).

Voor meer informatie, zie de pagina praktische informatie.

Wil je de BASIS behandeling?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

× WhatsApp