Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Borsten

Behandeling bij pijnlijke, gezwollen of gespannen borsten.

Borsten

Behandeling bij pijnlijke, gezwollen of gespannen borsten.

Behandeling borsten

Heb je last van pijnlijke, gezwollen of gespannen borsten? Voelt aanraking niet prettig? Voel je verhardingen of knobbels? Of steken in je borst? Doet beweging bij sporten pijn? Heb je een drukkend gevoel op de borst?

Als het om borsten gaat, zijn wij vrouwen gauw ongerust. In de meeste gevallen is het onschuldig. Stress en angst slaat zich vaak op in het borstgebied. Er zit nogal wat emotie in borsten opgeslagen. Omdat de lymfe rondom de borsten vaak moeizaam stroomt, blijven afvalstoffen daar vaak plakken. Ook hormonale veranderingen hebben invloed. Als je het niet vertrouwt, kun je je borsten altijd laten nakijken door je huisarts, of laat een thermogram maken.

Een borst bestaat uit vet, melkklieren en melkkanalen, bindweefsel, bloedvaten, zenuwen en een heel netwerk van lymfevaten. Daarnaast lopen er energiebanen door de borst. De borst zelf bevat geen spierweefsel, maar de spieren onder en rondom de borsten (de spiertjes bij het borstbeen, de spiertjes tussen de ribben en de spieren die vastzitten aan het sleutelbeen), geven wel vaak pijnklachten.

In deze behandeling masseer ik je borstweefsel en de spieren rondom de borsten, met als doel om het zacht en soepel te maken. Ook verbeter ik de energiestroom in het hele gebied. Emoties en afvalstoffen die in de borsten liggen opgeslagen, kunnen tijdens de behandeling vrijkomen, daardoor ontstaat er meer ruimte. Voor de gezondheid van je borsten is het belangrijk dat de energie, het bloed en de lymfevloeistof vrijelijk kan stromen.

Wanneer ik de conditie van het borstweefsel niet vertrouw, verwijs ik je door naar de huisarts.

Deze behandeling kan als losse behandeling worden uitgevoerd, of in combinatie met de behandeling van de buik of als onderdeel van een totale lichaamsmassage. Bij een lichaamsmassage masseer ik de borsten niet standaard mee, dus geef dit van tevoren aan.

Tip: Borstel je borsten elke dag met een lichaamsborstel. Ze zijn te koop bij een drogist en ook in mijn praktijk en webshop.

Tarief

60 minuten: € 45,00

Voor meer informatie, zie de pagina praktische informatie.

Wil je een behandeling voor je borsten?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to marjankraster@gmail.com

× WhatsApp