Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Buik

Behandeling om spanning in de buik los te kunnen laten.

Buik

Behandeling om spanning in de buik los te kunnen laten.

Behandeling buik

Hoe voelt jouw buik aan? De buik is een gevoelige plek. We verwerken in onze buik niet alleen ons eten, maar ook de indrukken en emoties van alledag. Wanneer je emoties negeert, gaan ze zich vastzetten in je lichaam. Ik zie vaak dat de buik zo'n plek is waar opgekropte emoties zich opstapelen. Vroeg of laat willen ze er een keer uit. Wanneer je buikklachten hebt, is dat vaak een signaal dat er een blokkade in je buik zit.

In deze behandeling masseer ik de buik (rechtstreeks op de huid met warme massageolie of over de kleding heen). Dat wat in de buik vast is gaan zitten, zet ik in beweging. Hierdoor kan de spanning worden losgelaten en kan de energie weer stromen. Ondanks dat het hier en daar best wat pijnlijk kan zijn, geef ik de behandeling met veel aandacht, rust en zachtheid. Ook erg geschikt voor kinderen met klachten als buikpijn, obstipatie, diarree en bedplassen.

Deze behandeling kan als losse behandeling worden uitgevoerd, of in combinatie met de behandeling van de borsten of als onderdeel van een totale lichaamsmassage. Bij een lichaamsmassage masseer ik de buik niet standaard mee, dus geef dit van tevoren aan.

Tarief

60 minuten: € 45,00

Voor meer informatie, zie de pagina praktische informatie.

Wil je een behandeling voor je buik?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to marjankraster@gmail.com

× WhatsApp