Rust in je hoofd

Is het druk in je hoofd? Ratelen je gedachten de hele dag maar door en lukt het je niet om de uitknop van je hoofd te vinden? Volg de challenge 'Rust in je hoofd'.

Rust in je hoofd

Is het druk in je hoofd? Ratelen je gedachten de hele dag maar door en lukt het je niet om de uitknop van je hoofd te vinden? Volg de challenge 'Rust in je hoofd'.

Challenge 'Rust in je hoofd'

Is het druk in je hoofd? Ratelen je gedachten de hele dag maar door en lukt het je niet om de uitknop van je hoofd te vinden?

In de challenge 'Rust in je hoofd' wil ik je helpen dit patroon te doorbreken. Acht dagen lang doe je elke dag een oefening met behulp van een filmpje of geluidsfragment. Er zit veel afwisseling in de oefeningen, zodat jij kunt ontdekken wat voor jou het beste werkt. Met de challenge wil ik je uitdagen om zo nu en dan uit de dagelijkse hectiek van het leven te stappen. Elke dag een rustmomentje voor jezelf nemen, om je hoofd rust geven, om op te laden en om meer in verbinding te komen met jezelf. Want je bent veel meer dan alleen je hoofd.

Deze challenge heb ik meerdere malen als gratis groepschallenge op Facebook gedaan met een grote groep mensen. Nu heb je de mogelijkheid om hem individueel te volgen tegen een klein bedrag à € 8,50. Je houdt onbeperkt toegang tot de challenge en bijbehorende video-opnames en geluidsfragmenten.

Voor vragen kun je me bereiken via e-mail marjankraster@gmail.com of meld je gelijk aan voor de Challenge 'Rust in je hoofd'.

Wil je deelnemen aan de challenge 'Rust in je hoofd'?

Meld je dan aan!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer