Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Contact

Heb je nog vragen of wil je je eigen afspraak inplannen? Scroll dan naar beneden.

Contact

Heb je nog vragen of wil je je eigen afspraak inplannen? Scroll dan naar beneden.

Contact

LET OP: In verband met vakantie en andere werkzaamheden, is de praktijk gesloten t/m 25 augustus. Van 13 juli t/m 22 juli en van 2 t/m 12 augustus ben ik niet bereikbaar. Je kunt wel zelf je afspraak inplannen, vanaf 26 augustus staat de agenda weer open. Op dit moment kun je alleen inboeken voor een massage (90 minuten), dit in verband met een aantal veranderingen die ik deze zomer ga doorvoeren. 

 

Ik werk uitsluitend op afspraak. Je kunt bij mij terecht op:
Maandag: 13.15 – 20.15 uur
Dinsdag: 8.30 – 15.30 uur
Woensdag:  9.00 – 19.00 uur
Donderdag: 8.30 – 15.30 uur
Vrijdag: 8.30 – 11.45 uur

 

Er zijn verschillende manieren om een afspraak te maken:

Zelf je behandeling inplannen

Je kunt je behandeling heel gemakkelijk zelf inplannen. Kies je behandeling, kijk wanneer er nog plek is en voer je gegevens in.

LET OP 1: Eeen massage duurt 90 minuten.

LET OP 2: Meteen na het inboeken, ontvang je een bevestiging per mail. Als je die niet hebt ontvangen, sta je niet ingeboekt. Neem dan contact met mij op.

 

Via Whatsapp

0612300817
Appjes worden elke dag gelezen en beantwoord.

Via Email

marjankraster@gmail.com
Email wordt elke dag gelezen en beantwoord.

Telefonisch

06-12300817
Je krijgt verbinding met de voicemail. Wanneer je je naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik je terug. Dit kan enkele dagen duren.

Via Facebook

Like mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en vrijgekomen plekjes. Stuur mij een privéberichtje voor het maken van een afspraak.

Afspraak annuleren?

Gemaakte afspraken worden soms erg makkelijk afgezegd. Indien een afspraak niet tijdig wordt geannuleerd, is de tijd die ik voor je heb gereserveerd voor mij niet meer op te vullen. Om die reden heb ik annuleringsvoorwaarden moeten opstellen. Je kunt je afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 48 uur voor de gereserveerde tijd. Indien een afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Je hoeft niets te betalen als je zelf zorgt voor een vervangend persoon, die op jouw tijd behandeld wil worden. Wanneer je zonder afmelding niet op de afgesproken tijd verschijnt of wanneer je te laat komt, breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

× WhatsApp