Contact

Op deze pagina kun je contact met mij opnemen of je eigen afspraak inplannen.

Contact

Op deze pagina kun je contact met mij opnemen of je eigen afspraak inplannen.

MEDEDELING:

Momenteel is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen. 

 

Ik werk uitsluitend op afspraak. Je kunt zelf kijken wanneer ik plek heb en je behandeling inplannen.

Behandelingen kunnen ingepland worden op elke doordeweekse ochtend en middag; op dinsdag, donderdag en vrijdag alleen onder schooltijden, op maandag en woensdag ook na schooltijd en in de vroege avond.

Ouders die i.v.m. schooltijden bepaalde tijden nét niet redden: de agenda geeft vaste tijden aan, maar hier kan iets van afgeweken worden. Overleg dan even met me.


Je kunt je behandeling hieronder zelf inplannen.
Kies je behandeling, kijk wanneer er nog plek is en voer je gegevens in.


Let op:

Meteen na het inboeken, ontvang je een automatische bevestiging per mail. Check je mailbox. Als je geen mail hebt ontvangen, sta je waarschijnlijk niet ingeboekt. Neem dan contact op met mij.

 

MEDEDELING:

Momenteel is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen. 

 

Ik ben alleen bereikbaar via whatsapp en email:


Whatsapp:

Via het icoontje hier op de website heb je meteen contact met me en hoef je niet eerst het nummer (0612300817) in te voeren.
Appjes worden elke dag gelezen en beantwoord.


Email:

marjankraster@gmail.com
Email wordt elke dag gelezen en beantwoord.

 

Facebook:

Like mijn FacebookpaginaAfspraak annuleren?

Helaas worden gemaakte afspraken soms erg makkelijk afgezegd. Afspraken kunnen geannuleerd worden tot twee dagen voor de afspraak. In de afspraakbevestigingsmail staat een knop om te annuleren.

Indien een afspraak niet tijdig wordt geannuleerd, is de tijd die ik voor je heb gereserveerd voor mij niet meer op te vullen. Om die reden heb ik annuleringsvoorwaarden moeten opstellen.

Je kunt je afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 48 uur voor de gereserveerde tijd. Indien een afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Je hoeft niets te betalen als je zelf zorgt voor een vervangend persoon, die op jouw tijd behandeld wil worden. Wanneer je zonder afmelding niet op de afgesproken tijd verschijnt of wanneer je te laat komt, breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.

 

Contactgegevens:
Marjan Kraster
Lauwers 12
9642 KX Veendam

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer