Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Happy Life

Een vier-weken-boost van body en mind

Happy Life

Een vier-weken-boost van body en mind

Happy Life

Zit je met jezelf in de knoop? Voel je je moe, lusteloos, overprikkeld of gestrest? Leef je gehaast en kun je moeilijk ontspannen? Doet je lijf pijn? Heb je het gevoel dat je meer uit je leven kan halen?
Het is tijd! Tijd om dingen anders aan te pakken. Tijd om dichterbij jezelf te komen. Tijd om voor jezelf te gaan zorgen. Tijd om je goed te voelen. Tijd om happy te zijn.

Elke maand stel ik een paar plekken beschikbaar voor een individueel traject, de vier-weken-boost 'Happy Life!' Het is het meest intensieve programma wat ik aanbied en je kunt alleen deelnemen als jij en ik beide voor de volle 100% voelen dat dit is wat jij nodig hebt. 100% JA!

Dit traject bestaat uit twee onderdelen:

1. Happy Body:
We gaan gedurende vier weken intensief aan de slag om jouw lijf een flinke oppepper te geven. We doen wat nodig is: spieren losmaken, stress, vermoeidheid en pijn uit je lijf halen, je lijf in balans brengen, helemaal ontspannen worden...
Elke week een behandeling van 2 uur, in totaal vier behandelingen..

2. Happy Mind:
We gaan gedurende vier weken intensief aan de slag om je beter, relaxter en gelukkiger te voelen. We gaan je leven flink onder de loep nemen, bekijken de hobbels op jouw pad en zetten stapjes richting een fijner leven. Dit is een online persoonlijk begeleidingstraject via email.

Wat verwacht ik van jou?

Een volmondig JA!
Je voelt dat er iets moet gebeuren en hebt zin om je leven aan te pakken. Je voelt dat je er klaar voor bent om je leven een flinke boost te geven, je bent bereid om eerlijk naar jezelf en je leven te kijken, belemmerende patronen te doorbreken en stappen te zetten richting een leven die beter bij je past.

Wat mag je van mij verwachten?

Tijdens dit traject krijg je mijn oprechte aandacht. Ik zet me 100% in. Het draait helemaal om jou! Ik wil dat je voelt dat je het niet alléén hoeft te doen. Ik loop een stukje met je mee op jouw levensweg, ik bied je een luisterend oor, stel vragen, beantwoord jouw vragen, denk en voel met je mee, geef handvatten en praktische tips en houd je soms een spiegel voor. Jij bepaalt zelf de intensiteit en het tempo van het traject. Ik geloof erin dat je je optimaal kunt ontwikkelen en tot groei komt wanneer je zelf helemaal voelt wat nodig is. Ik wil je op een veilige, zachte manier contact laten maken met jezelf, om dát te vinden wat je nodig hebt.

Wat krijg je?

1. Introductiegesprek met korte lichaamsscan
2. Happy Body – 4 behandelingen van 2 uur
3. Happy Mind – Persoonlijk emailbegeleidingstraject, 4 weken

Wat kost dit traject?

De investering voor dit traject is € 555,00.

LET OP: Een introductiegesprek is noodzakelijk. Pas wanneer we beide een volle JA voelen, gaan we samen het traject in.
(Mochten we besluiten geen traject te gaan doen, dan betaal je €25,- voor het gesprek met lichaamsscan.)

Belangrijk vind ik, dat je in dit traject vindt wat je nodig hebt. Je doet deze investering in jezelf, omdat je jezelf wilt ontwikkelen. Mocht tijdens het traject blijken dat deze investering je niet geeft wat je nodig hebt, dan betaal ik je het geld van de resterende behandelingen terug. We gaan alleen samen verder als we beide die JA blijven voelen.
Je hebt de mogelijkheid om dit traject in twee termijnen te betalen.

Wil je ook een Happy Life?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

× WhatsApp