Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Herfstrite

Het is herfst! Herfst staat voor loslaten.

Herfstrite

Het is herfst! Herfst staat voor loslaten.

Herfstrite

Het is herfst! Herfst staat voor loslaten. De bomen verliezen hun blaadjes en maken ruimte voor iets nieuws, nieuwe blaadjes in de lente. Welke 'blaadjes' passen niet meer bij jou en mag je gaan loslaten? Een bepaald patroon wat ervoor zorgt dat je steeds weer tegen hetzelfde aanloopt, een persoon die je het liefst zo snel mogelijk wilt vergeten, iets wat jou belemmert om verder te gaan met je leven... Het maakt niet uit hoe licht of zwaar het is wat je wilt loslaten.

In deze bijzondere herfstrite in de natuur ga jij de 'blaadjes' die niet meer bij je passen loslaten. Loslaten kan pas als je het eerst stevig hebt durven vastpakken. We gaan kijken wat je precies los wilt laten, waarom het je tot nu toe niet gelukt is en wat nodig is om te kunnen loslaten. Vóór de rite doe je thuis voorbereidend werk. Ik help je daarbij. Om de rite optimaal te benutten is het belangrijk om goed voorbereid de rite in te gaan. Pas dan kun je echt afscheid nemen van dat wat is geweest. En dat geeft zóveel ruimte!

Praktische informatie

  • De rite vindt plaats op een plek in de natuur waar we samen naartoe gaan. Startpunt is mijn praktijk.
  • De rite duurt 2 tot 2,5 uur.
  • Je investering voor deze rite is € 135,00. Dit is inclusief voorbespreking(en) per email, de herfstrite in de natuur en een nagesprek per email.

Wil je ook een herfstrite?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

× WhatsApp