Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Hoofdpijn- behandeling

Een complete behandeling bij hoofdpijnklachten.

Hoofdpijn- behandeling

Een complete behandeling bij hoofdpijnklachten.

Hoofdpijnbehandeling

Bij hoofdpijn staan de nek- en schouderspieren vaak op spanning. Hierdoor worden de bloedvaten een beetje dichtgedrukt, neemt de doorbloeding af en kan de spier minder zuurstof en voedingsstoffen ontvangen. Ook de energie stroomt in dat gebied niet meer lekker door. Door de massage zullen de spieren ontspannen en kan de energie daar weer vrij gaan stromen.

Massage

De behandeling start met een stevige nek- en schoudermassage, zittend op de massagestoel. Om de druk uit het hoofd weg te laten vloeien, bestaat het tweede gedeelte van de behandeling uit een ontspannende energetische massage van het hoofd en gezicht. Bij mensen met hoofdpijnklachten zie ik vaak dat de energiestroom rondom het hoofd helemaal in de war is. Terwijl jij geniet van de hoofd- en gezichtsmassage richt ik me op het weer in goede banen leiden van de energiestroom. Je zult meer ruimte in je hoofd en ontspanning ervaren.

Een complete behandeling bij hoofdpijnklachten, bij onrust in je hoofd of bij vermoeide ogen, pijnlijke kaken, oorpijn en duizeligheid.

Tarief

60 minuten: € 45,00

Voor meer informatie, zie de pagina praktische informatie.

Ben je wel toe aan een hoofdpijnbehandeling?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

WhatsApp