Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Hoofdpijn- behandeling

Behandeling bij hoofdpijnklachten

Hoofdpijn- behandeling

Behandeling bij hoofdpijnklachten

Hoofdpijnbehandeling

Bij hoofdpijn staan de nek- en schouderspieren vaak op spanning. Hierdoor worden de bloedvaten een beetje dichtgedrukt, neemt de doorbloeding af en kan de spier minder zuurstof en voedingsstoffen ontvangen.

In deze behandeling masseer ik eerst je nek en schouders. Door de massage zullen de spieren ontspannen, kunnen eventueel verschoven wervels weer op hun plek vallen en kan de energie daar weer vrij gaan stromen.
Om de druk uit het hoofd weg te laten vloeien, bestaat het tweede gedeelte van de behandeling uit een ontspannende energetische massage van het hoofd en gezicht. Bij mensen met hoofdpijnklachten zie ik vaak dat de energiestroom rondom het hoofd helemaal in de war is, in deze behandeling probeer ik dat weer in goede banen te leiden. Zodat je meer ruimte in je hoofd en ontspanning kunt ervaren.

Een mooie behandeling bij hoofdpijnklachten, bij onrust in je hoofd of bij vermoeide ogen, pijnlijke kaken, oorpijn en duizeligheid.

Tarief

75 minuten: € 56,00

Eén behandeling is soms voldoende om hoofdpijnklachten te laten verdwijnen, soms zijn meerdere behandelingen aan te raden.

Wil je een hoofdpijnbehandeling proberen?

Je kunt je afspraak zelf inboeken in mijn online agenda.
Heb je eerst nog vragen, mail of app me gerust.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to marjankraster@gmail.com

× WhatsApp