Traject

In verbinding met jezelf

Traject

In verbinding met jezelf

Herken je dit?

Voel je je onrustig, opgejaagd en snel geïrriteerd?

Raak je soms overspoeld door je emoties?

Of voelt het juist alsof je gevoel 'verstopt' zit?

Kan je humeur zo ineens omslaan?

Ben je moe, ook als je niks hebt gedaan?

Is het druk in je hoofd?

Voel je spanning in je lijf?

Vind je het lastig om tevreden te zijn met jezelf?

Leef je 'op de automatische piloot'?

Heb je het gevoel dat het leven aan je voorbij raast?

Vind je het lastig om te ontspannen?

Doen je nek en schouders pijn?

Of heb je andere vage klachten waar de huisarts ook niet veel meer mee kan?

 

Ben je helemaal klaar met dat geworstel met jezelf?

Stel je eens voor:

Dat je dichtbij jezelf staat

Ontspannen

Zelfverzekerd

Stabiel

In je kracht

Vertrouwend op jezelf

In verbinding met jezelf

Met aandacht voor jezelf en de dingen om je heen

Vanuit liefde en zachtheid

Toen we geboren werden, in een klein en kwetsbaar lichaampje, bleek het leven voor velen van ons best wel moeilijk en ingewikkeld. Zelfs met een prima jeugd en liefdevolle ouders lopen we allemaal emotionele builen op.

Als klein kind zijn emoties vaak te overweldigend, te heftig voor je kleine lijfje. Om niet alles te hoeven voelen, vlucht je weg uit je gevoel en beland je in je hoofd. Omdat je denkt dat het daar veilig is en omdat je daar een stukje controle denkt te kunnen vinden, is het heel verleidelijk om daar te blijven zitten, vooral als je omgeving je niet stimuleert om je met je gevoel bezig te houden. Om jezelf te ontlasten, zul je ook de neiging hebben je te focussen op de ander. Dan hoef je je tenminste niet met jezelf bezig te houden.

Sommigen zijn hun hele leven op de ander gericht of zitten hun hele leven in hun hoofd. Anderen voelen op een gegeven moment dat het anders mag. Steeds terugkomende emoties, een gespannen of pijnlijk lichaam, een leeg, niet voldaan gevoel en stress- of burnoutklachten kun je zien als een uitnodiging om binnenin jezelf op ontdekkingstocht te gaan en je weer te verbinden met wie jij in de kern bent.

Het vergt moed om dit daadwerkelijk te gaan doen. Want de emoties die je nooit hebt kunnen of durven voelen, zitten nog ergens opgeslagen in je lichaam en kun je tijdens je ontdekkingsreis tegenkomen. Het mooie is echter: zodra je ze voelt, start je meteen een helingsproces op. Je cellen komen in beweging, de emoties kunnen hun weg naar buiten vinden, de spanning in je lijf kan verzachten. Een hele opluchting! Hoe meer je alles binnenin jezelf kunt verwelkomen en hoe beter je JA kunt zeggen tegen alles wat je voelt, hoe meer ruimte je zult voelen, hoe beter de energie weer vrij kan stromen en hoe beter het leven door je heen kan stromen. Zodat je gewoon weer kunt zijn wie je van nature bent.

Het traject:


Het traject duurt ongeveer 3 maanden en bestaat uit balanssessies en intensieve ondersteuning voor thuis per email.

 

We gaan in alle rust kijken wat in jou leeft, wat gezien wil worden en wat jij nodig hebt om je goed en ontspannen te voelen. We volgen geen vast stappenplan, we laten gebeuren wat moet gebeuren. Het traject is erop gericht om je te laten voelen wie je bent, je bewust te maken waar en waarom de energie niet lekker doorstroomt en waar je wél al ruimte hebt in jezelf. In een veilige, vertrouwde setting maak je contact met je lichaam en je gevoelens en we geven (oude) onverwerkte opgeslagen emoties, die jouw huidige leven nog steeds beïnvloeden, wat ze nodig hebben.

 

In de eerste sessie starten we met een basischeck waarin we testen of er een tekort/overschot is aan bepaalde vitaminen/mineralen en of je overgevoelig of allergisch reageert op bepaalde voedingsmiddelen of chemische toevoegingen. Neem je eigen supplementen mee, dan testen we of ze nodig zijn en in welke dosering. Wil je van bepaalde voeding of verzorgingsmiddelen weten of ze goed voor je zijn, neem dit dan ook mee. Ook edelstenen, homeopatische middelen en remedies kunnen getest worden.

Dit levert het je op!

Na dit traject:

 • Heb je jezelf op een dieper niveau leren kennen en begrijpen
 • Heb je meer inzicht in de oorzaken van fysieke en emotionele klachten
 • Weet je wat je lijf nodig heeft
 • Weet je hoe je kunt ontspannen
 • Houd je je bewuster met je gevoelens bezig
 • Begrijp je beter waarom je bent zoals je bent
 • Heb je handvatten om met pijn en emoties om te gaan
 • Ben je in staat om met meer liefde en zachtheid naar jezelf te kijken
 • Heb je blokkades opgeruimd, waardoor je verder kunt groeien
 • Zijn je spieren niet meer zo stijf en verkrampt
 • Leef je een stuk bewuster

Investering

Je betaalt € 437,- voor dit traject.

 

BONUS:

Je ontvangt nu als bonus 'Mindful leven'. Drie maanden lang ontvang je wekelijks een 'mindful oefening van de week'.
Mindfulness gaat over aandachtig leven. Bewust aandacht besteden aan dat wat er in en om je heen gebeurt, zonder kritiek of oordeel. Je ontvangt elke week een simpele korte oefening om je uit te nodigen om meer 'aanwezig' te zijn in je eigen leven. Vertrouwd raken met een mindful manier van leven en ontdekken hoe fijn dat is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer