Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Massage

Intuïtieve massage, afgestemd op jou in het moment

Massage

Intuïtieve massage, afgestemd op jou in het moment

Massage

 

Ik masseer vanuit mijn intuïtie. Ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je mentale lichaam, in je hele systeem. Ik werk niet met vaststaande schema’s. Juist dankzij mijn kennis en ervaring met ontspanningsmassage, sportmassage, drukpuntmassage, triggerpointmassage, rebalancingmassage en energetische massage kan ik de techniek loslaten en volledig op gevoel laten ontstaan wat nodig is.

 

Een mens is een geheel. Alle fysieke en mentale processen in jou zijn met elkaar verbonden en alles staat in voortdurende wisselwerking met elkaar. Daarom masseer ik, in tegenstelling tot vroeger, nu niet meer alleen een rug of een paar armen, maar ik heb m’n focus op het hele lichaam. Uitgangspunt is het in balans brengen van het lichaam. Als je veel last van je rug hebt, zal je rug vanzelfsprekend meer aandacht krijgen.

 

Soms voel je alleen de fysieke aanraking. Gespannen spieren voel je soepeler worden, je geniet van het ontspannende gevoel. Maar ook de diepere lagen worden aangeraakt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ineens vermoeidheid in je lijf gaan voelen of komen er bepaalde emoties naar boven. Laat het maar gebeuren. Door ze gewoon even te voelen, kunnen ze worden losgelaten en kan de energie weer de natuurlijke stroom volgen.

 

Als je kiest voor de massage van 75 minuten, ontvang je een basismassage. De meeste aandacht gaat dan uit naar de lichaamsdelen die aandacht nodig hebben, vaak de rug, nek en schouders en het (overvolle) hoofd. De rest van het lichaam zal ik dan alleen even scannen en kort aanraken zonder olie, om de energiedoorstroom daar eventueel te verbeteren.

In de massage van 90 minuten kan ik de basismassage iets uitbreiden.

In 120 minuten ontvang je een gehele lichaamsmassage (rug, nek, schouders, voor- en achterzijde benen, voeten, armen, hoofd, gezicht, bij vrouwen eventueel ook de buik, het borstweefsel en de billen).

 

Ik werk vanuit rust en ontspanning, met aandacht voor jou als totaalmens. Terug naar jouw natuurlijke balans. Happy Body, Happy Mind, Happy Life!

 

Investering

  • 75 minuten: € 56,00
  • 90 minuten: € 65,00
  • 120 minuten: € 87,50

De totale tijd is inclusief eventuele korte voor- en nabespreking, het omkleden en afrekenen.

Check ook even de pagina praktische informatie.

Wil je een afspraak maken voor een massage?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

× WhatsApp