Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Massage

Intuïtieve massage, afgestemd op jou in het moment

Massage

Intuïtieve massage, afgestemd op jou in het moment

Massage

 

Een mens is een geheel. Alle fysieke, mentale en emotionele processen binnenin jou zijn met elkaar verbonden, alles staat in voortdurende wisselwerking met elkaar. Daarom focus ik me op het hele lichaam. Ik masseer intuïtief. Ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je hele systeem. Uitgangspunt is het in balans brengen van het lichaam. Blokkades die ik daarin tegenkom, haal ik weg. Ik werk niet met vaststaande schema’s. Dankzij mijn kennis en ervaring met ontspanningsmassage, sportmassage, drukpuntmassage, triggerpointmassage, rebalancingmassage en energetische massage kan ik de techniek loslaten en volledig op gevoel laten ontstaan wat nodig is.

 

Soms voel je alleen de fysieke aanraking. Gespannen spieren voel je soepeler worden, je geniet van het ontspannende gevoel. Maar ook de diepere lagen worden aangeraakt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ineens vermoeidheid in je lijf gaan voelen of komen er bepaalde emoties naar boven. Door ze gewoon even te voelen, kunnen ze worden losgelaten en kan de energie weer de natuurlijke stroom volgen.

 

Ik werk vanuit rust en ontspanning, met aandacht voor jou als totaalmens. Terug naar jouw natuurlijke balans. Happy Body, Happy Mind, Happy Life!

 

Investering

  • 90 minuten: € 65,00

De totale tijd is inclusief eventuele korte voor- en nabespreking, het omkleden en afrekenen.

Check ook even de pagina praktische informatie.

Wil je een afspraak maken voor een massage?

Kijk in mijn online agenda en plan jezelf meteen in.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to marjankraster@gmail.com

× WhatsApp