Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

Mededelingen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes binnen mijn praktijk. 

Mededelingen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes binnen mijn praktijk. 

Mededelingen

10 december 2018

BORSTWEEFSELDAG VOOR VROUWEN, vrijdag 28 december
In borsten wordt veel spanning en afvalstoffen opgeslagen. Omdat ik tijdens mijn behandelingen vaak ontdek dat die spanning niet op een natuurlijke manier wegvloeit en dus blijft zitten in de borsten, wil ik dit onder de aandacht brengen. Dat doe ik op een speciale borstendag in mijn praktijk, op vrijdag 28 december. Ik check je borstweefsel, de spieren rondom de borsten en de energiestroom. Wanneer je eventuele blokkades wilt laten behandelen, dan kan dat meteen. Ik masseer de spieren los, verbeter de bloed- en lymfestroom en verbeter de energiestroom in dat hele gebied. Wanneer ik de conditie van het borstweefsel niet vertrouw, verwijs ik je door naar de huisarts. Na een behandeling krijg je een lichaamsborstel van mij cadeau, hiermee kun je de stroming van het lymfevocht goed op gang houden. Dat is belangrijk, want een opstapeling van toxische stoffen kan leiden tot lichte ontstekinkjes in de borst, en dat kan uiteindelijk zorgen voor ernstige problemen. De borstel is overigens ook los verkrijgbaar in mijn webshop: https://www.marjankraster.nl/product/lichaamsborstel

Alle informatie op een rijtje:
Wanneer: Vrijdag 28 december 2018, op afspraak.
Kosten: Gratis borstweefselcheck. Indien nodig/gewenst: behandeling 30 - 45 minuten: €26,00 - €35,50. Bij een behandeling ontvang je een gratis lichaamsborstel.

Heb je last van pijnlijke, gezwollen of gespannen borsten? Voelt aanraking niet prettig? Voel je verhardingen of knobbels? Of steken in je borst? Doet beweging bij sporten pijn? Heb je een drukkend gevoel op de borst? Kom dan zéker langs. Maar ook wanneer je geen klachten hebt, is zo'n check absoluut geen overbodige luxe.

Wil je ingepland worden of heb je nog vragen, stuur me dan een appje op 0612300817 of mail me op marjankraster@gmail.com.

28 augustus 2018

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn geheel vernieuwde website. Kijk rustig rond en als ik je ergens bij kan helpen of als je vragen hebt, laat het me gerust weten, ik help je graag.

Heb je vragen over de mededelingen?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

× WhatsApp