Slaap-Schaapje-Slaap

8,50 incl. btw

Een zorgvuldig door mijzelf samengestelde olie, bestaande uit zoete amandelolie en een mix van etherische oliën (mandarijn, lavendel, pompelmoes, sinaasappel), geschikt voor kinderen van alle leeftijden (ook baby’s). Heerlijk om  voor het slapengaan de buik, rug of voeten van je kind mee in te wrijven/masseren. De geur werkt ontspannend en helpt je kind bij een goede nachtrust. De olie is op 100% natuurlijke basis. Ook leuk als (kraam)cadeautje.

Categorie:

Beschrijving

Slaap-Schaapje-Slaap

Ik, Marjan, vind het altijd heel leuk en bijzonder om een kind te mogen masseren. Maar eigenlijk word ik nog blijer wanneer ouders hun kind zelf masseren. De aanraking, de aandacht… even tijd voor elkaar, een heerlijk rustmomentje samen… Wanneer je dat ’s avonds doet, geef je je kind de gelegenheid om de indrukken en de emoties van de dag van zich af te laten vallen. Vooral bij een gevoelig kind is dat heel belangrijk. Een massage hoeft echt geen half uur te duren. Houd de drempel laag voor jezelf, vijf minuutjes masseren is al zó fijn! Al lig je gewoon even lekker bij elkaar en wrijf je over je kinds rug… Ook oudere kinderen hebben dit nodig. Aandacht en liefdevolle aandacht voor elkaar is zó belangrijk, voor iedereen!

Wil je een massageolie gebruiken, let er dan op dat je een olie op natuurlijke basis gebruikt. In veel oliën zitten synthetische geur-/kleurstoffen, conserveermiddelen of andere chemische stoffen verwerkt, echt niet goed als dat allemaal in het lijfje van je kind terecht komt. Amandelolie of jojobaolie is een goede olie om te gebruiken. Voeg er een paar druppeltjes essentiële olie aan toe, bijvoorbeeld lavendel of sinaasappel (voor de veiligheid wel even advies zoeken/vragen over de hoeveelheid druppels die je kunt toevoegen, want het is méér dan gewoon een geurtje). Let er goed op dat je geen parfumolie gebruikt. Dit is stukken goedkoper, maar komt niet rechtstreeks uit de natuur en komt via chemische processen in de fabriek tot stand (natuuridentieke olie is óók parfumolie).

Vind je het allemaal maar ingewikkeld? Met veel zorg heb ik een massageolie samengesteld, bestaande uit zoete amandelolie en een mix van essentiële oliën (mandarijn, lavendel, pompelmoes, sinaasappel), geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Heerlijk om voor het slapengaan de buik, rug of voeten van je kind mee in te wrijven/masseren. De geur werkt ontspannend en helpt bij een goede nachtrust.
Ook leuk als (kraam)cadeautje.

Voor een flesje van 60 ml. betaal je € 8,50 (inclusief btw). 100% natuurzuiver.
TIJDELIJK UITVERKOCHT.

Zet in het mededelingenvak even de leeftijd van je kind, dan pas ik de olie daar op aan.

De bestelde olie kan worden afgehaald in Veendam.
Voor bezorgen betaal je €4,60 (zowel voor één als voor twee flesjes). Wanneer je de olie wilt laten bezorgen, bestel dan niet hier via de webshop, maar stuur me even een berichtje, dan stuur ik je een betaalverzoek. De webshop is er nog niet ingericht.