Werkwijze

Wat & Hoe

Werkwijze

Wat & Hoe

Ik werk voornamelijk in trajectvorm. Het traject 'In verbinding met jezelf' is een basistraject van vier sessies en begeleiding voor thuis.
Binnen een traject combineer ik allerlei methoden en technieken, waaronder:


Intuïtieve massage:

Spieren losmaken, stress / vermoeidheid / pijn uit je lijf halen, je lijf energetisch in balans brengen, helemaal ontspannen worden…
Ik masseer intuïtief, zacht of stevig, ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je hele systeem.


Spiertesten:

In spieren zit zóveel informatie! Alles wat wij in ons leven hebben ervaren, zit opgeslagen in ons onderbewuste en in het celgeheugen van onze spieren. Er gebeurt zoveel binnenin onszelf waar wij geen weet van hebben. Via spiertesten kun je bij die informatie komen. Ik kan bijvoorbeeld uittesten of je een tekort hebt aan bepaalde vitamines of mineralen, welke supplementen, remedies of edelstenen helpend zijn voor jouw lichaam of welk voedsel je lichaam niet goed kan verdragen. Maar het gaat nog veel verder dan dat. Denk aan oorzaken van fysieke en emotionele klachten, waarom je je op een bepaalde manier gedraagt of vast zit in specifieke patronen, basisbehoeften die je hebt gemist, overtuigingen die diep in je systeem zitten en die jou belemmeren in je doen en laten en tegenhouden om te doen wat je wilt of te zijn wie bent.


Frequentietherapie

Indien helpend zet ik tijdens een behandeling de Diamond Shield Zapper in, een apparaatje voor frequentietherapie. Met polsbandjes ben je verbonden aan het apparaat, wat specifieke frequenties door het lichaam stuurt. Die frequenties doden ziekteverwekkers: parasieten, bacteriën, virussen. Ook kun je er je organen en meridianen mee ondersteunen. Eentje die ik regelmatig inzet tijdens een sessie is de meridianen-reset-behandeling. Alle meridianen worden dan stuk voor stuk opgeschoond.
(Dit apparaat is bij mij ook te huur voor thuisgebruik)


Helende reis:

Een effectieve methode om oude emoties en fysieke pijn los te laten.


Meditatieve oefeningen:
Ik zet (veelal korte) meditatiemomenten in om op een dieper niveau contact te maken met jezelf.
Meditatie laat jouw hersengolven in rustiger tempo 'trillen'.
In deze staat van bewustzijn ervaar je andere dingen dan wanneer je hoofd volop de regie heeft.
Wanneer de oordelen van je hoofd minder aanwezig zijn, kom je meer bij je echte zelf.

Verhelderingssessie:

We starten altijd met een verhelderingssessie van 1,5 uur. Tijdens deze sessie check ik de toestand van zowel je fysieke lichaam als je energetische lichaam. Om je goed te voelen is het nodig dat beide lichamen in goede conditie zijn. Bij het fysieke lichaam check ik hoe het met je spieren en wervels is gesteld en of bepaalde klachten daar vandaan kunnen komen. Bij de energetische check let ik op de energiedoorstroming en de blokkades, of je goed geaard bent, of er veel stress in je lijf zit, of er bepaalde belangrijke punten in je energiesysteem verschoven of uit balans zijn, of er energieën verwijderd moeten worden die niet (meer) bij je horen en hoe het met je chakra's en aura is gesteld.
Een kennismakingsbehandeling is bij deze verhelderingssessie inbegrepen. Op die manier krijg je een idee van mij en manier van werken.

Je betaalt € 65,- voor de verhelderingssessie. Je kunt de sessie zelf inplannen in de online agenda. Klik daarvoor op de zwarte knop hieronder.

Ik ontvang van tevoren graag het ingevulde intakeformulier van je. Deze kun je hieronder online invullen en naar mij verzenden. Houd er rekening mee dat het een uitgebreide vragenlijst is waar je even wat tijd en rust voor nodig hebt. Als je na het invullen drukt op 'verzenden' komt ie automatisch bij mij terecht.

 

Wil je alleen een massage?

Ik masseer intuïtief, zacht of stevig. Ik reageer op wat ik bij je voel, in je spieren, in je botten, in je huid, in je energetische lichaam, in je hele systeem. Er wordt gewerkt aan spieren losmaken, stress/vermoeidheid/pijn uit je lijf halen en je lijf energetisch in balans brengen.

Deze massage kan geboekt worden zonder verhelderingssessie vooraf.
Ook is het niet nodig om het intakeformulier in te vullen.
Je kunt de massage zelf inplannen in de online agenda via de knop hieronder of bij 'contact'. Kies voor 'Massage 1,5 uur'.