Marjan Kraster Body & Mind-Balans | Energiewerk - Massage - Essentiecoaching

What's your challenge?

Een 30-dagen-challenge om te werken aan je eigen persoonlijke uitdaging.

What's your challenge?

Een 30-dagen-challenge om te werken aan je eigen persoonlijke uitdaging.

What's your challenge

Is er iets in jouw leven wat je graag anders wilt? Iets groots of iets kleins... Iets waardoor je leven een beetje leuker, ontspannender of uitdagender wordt?

Je kunt een persoonlijke challenge inzetten voor elke stap die je graag wilt zetten. Wil je iets aanpassen in je leven, maar weet je niet goed hoe of komt het er maar niet van? Dan is een challenge een mooie manier om in je eigen tempo stapjes in de goede richting te zetten.

Plan van aanpak

Ik heb een plan van aanpak voor je gemaakt wat je als hulpmiddel kunt gebruiken bij een persoonlijke 30-dagen-challenge. Je kunt hem hier gratis downloaden. Deze dienst is binnenkort beschikbaar. Mail me even als je het plan van aanpak wilt ontvangen.

Hulp bij persoonlijke uitdaging

Wil je graag wat hulp hebben bij je persoonlijke uitdaging, dan kun je een strippenkaart voor emailcoaching aanschaffen. Daarmee kun je zelf de intensiteit van mijn begeleiding bepalen. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alléén te doen.

Stop met uitstellen, download het plan van aanpak en ga het doen! Uit liefde voor jezelf. Als je het nu niet doet, wanneer dan wél?

Mocht je twijfelen of een 30-dagen-challenge een goede manier is voor jouw uitdaging, neem dan gerust contact met me op.

Wil je meer informatie over de challenge?

Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Body&Mind-Mail

Bezoekadres

Lauwers 12, 9642 KX Veendam

Telefoonnummer

× WhatsApp